Menu
Sponsors

Huisartsenpraktijk Wolters en van Ravenswaaij Volkel
Ook sponsor worden?
Welkom!
Welkom op StageInGhana.nl!
Ik ben Harm Lourenssen, 24 jaar en ik heb van 7 september t/m 23 december stage gelopen in Ghana (West-Afrika). Deze stage was mijn afstudeerproject voor de opleiding Hogere Informatica Fontys Eindhoven. Via deze pagina wil ik informatie geven aan mensen die interesse hebben in een stage in het buitenland.

Voor de projecten heeft stichting Midogo nog steeds sponsors nodig. Ook sponsor worden? Klik hier!

Waarom stage in Tornu/Ghana?
Samen met Arjan Dingemans uit Mariahout was ik op zoek naar een afstudeerstage met een grote uitdaging. Via dit document op de website van school kwamen we terecht bij Ex-change. Na een solicitatiegesprek zijn we beide aangenomen voor een stage in Ghana.
Mij leek het de ultieme uitdaging om met zo weinig mogelijk middelen de door mij opgedane kennis tijdens mijn opleiding te gebruiken in Ghana en over te dragen aan de bevolking van de Volta regio. Hierdoor kunnen er betere levensomstandigheden gerealiseerd worden voor de bevolking. Dit is ook gelukt!
Het Ghana-team